Training ‘Vrij en blij met mij’

Hoe staat het met de allerbelangrijkste relatie in je leven, die met jezelf? Ben je blij met jezelf, of voert je innerlijke criticus altijd het hoogste woord? Door meer naar je lichaam, je gevoel en je intuïtie te leren luisteren, kun je de kwaliteit van je leven sterk verhogen. In deze training ga je vanuit mildheid en ontspanning weer de regie over je leven nemen.  Met emotioneel lichaamswerk als sleutel tot jouw levensenergie. 

Hoe is het met JOU?

Je relaties bepalen een groot deel van je leven. Privé en op je werk besteed je veel tijd en aandacht aan vrienden, familie, collega’s, eventuele partner en kinderen. Maar hoe zit het met de allerbelangrijkste relatie in je leven, die met jezelf? Bij veel mensen komt die er bekaaid af. Soms vanuit het idee dat aandacht voor jezelf egoïstisch zou zijn. In werkelijkheid is de relatie met jezelf het fundament voor al je andere relaties.

In deze zes avonden leer je nieuwsgierig te worden naar alles wat er in jou voorbijkomt aan gedachten, gevoelens en sensaties, zowel de zogenaamd positieve als de zogenaamd negatieve. Je wordt uitgenodigd om te stoppen met jezelf te verbeteren. In plaats daarvan ga je de mens die jij geworden bent, bewust ontmoeten. Met alles erop en eraan. Vaak vinden we onszelf wel oké als we tevreden en opgewekt zijn, terwijl we gevoelens als verdriet of boosheid meestal zo snel mogelijk weg willen hebben. Maar emoties, lichamelijke sensaties en gedachten, vooral als ze vaak terugkomen, vormen belangrijke signalen. Door hiernaar te leren luisteren, kom je weer in contact met jouw innerlijk weten over wat voor jou belangrijk is in je leven. En krijg je toegang tot veel meer levensenergie.

Deze nieuwe training heb ik ontwikkeld in samenwerking met andere ELW®-trainers/coaches die net als ikzelf deelnemen aan het Integral Facilitators Programma van de Venwoude Levensschool.

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor mannen en vrouwen die:

 • zijn vastgelopen of die elke keer tegen dezelfde dingen aanlopen.
 • minder willen piekeren en meer rust en balans in hun leven willen ervaren.
 • willen weten wat het leven nog meer voor hen in petto heeft.

Wat levert het op?

 • Je kent jezelf beter en weet wat belangrijk voor je is. 
 • Je hebt meer contact met jezelf en je gevoel.
 • Je zit meer in je lijf en minder in je hoofd.
 • Je bent meer aanwezig en kunt meer genieten in het hier en nu.
 • Je ervaart meer energie en levenslust.

Wat gaan we doen? 

 • Emotioneel lichaamswerk en lichaamsgerichte oefeningen
 • Met stille aandacht aanwezig zijn: mindfulness
 • Dieper inzicht krijgen in de werking van emoties en je patronen: theorie

Wanneer?
Najaar 2021, meer informatie volgt.

Waar?
Informatie volgt.

Wat kost het?
€295 voor 6 avonden van 2 uur, inclusief een intake en een afrondend gesprek van allebei een half uur.

Nieuwsgierig geworden?

Laat je dan op mijn mailinglijst zetten, dan hou ik je op de hoogte.  

Anja is deskundig en schuwt niet om naar lastige dingen te vragen. Daarin is ze volstrekt integer en heel veilig. Als zij zegt ‘dit blijft tussen ons’ dan is dat ook zo. Ze doet niet alsof ze alles weet en omarmt ook haar eigen kwetsbaarheid, zonder soft te zijn.

Pieter Grimbergen, coach, spreker en auteur, 

 

   Wat wordt jouw volgende stap?

Coaching

Onrust, spanning en stress zijn een signaal. Iets in jou weet dat hier iets anders mogelijk is, alleen kun je er nog niet bij. Integrale coaching kan je de bedding, rust en ruimte geven om je eigen helderheid te hervinden. 

Training 'Vrij en blij met mij'

De relatie met jezelf komt er vaak bekaaid af.  Wat heb jij nodig om meer zelfzorg, balans en levensvreugde te ervaren? Zes avonden quality time met de mens die jij geworden bent. 

Anja Weijers

Varkevisserstraat 327
2225 LD Katwijk
06-12953579

info@anjaweijers.nl

Contact mij

Nieuwsgierig geworden?
Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op.